Over ons

Arteca Nederland is in 2012 opgericht vanuit een samenwerkingsverband tussen oude bekenden uit de branche,  Arteca Italy en de Giovanardi Group. Arteca Nederland is gevestigd in Kaatsheuvel. Arteca heeft vijf vestigingen in Europa: Italië, Duitsland, Frankrijk, Engeland en vanaf heden ook in Nederland. Hiermee is Arteca meteen een van de grootste spelers in Europa op het gebied van fournituren en toebehoren voor de technische confectie industrie met een mega voorraad voor snelle levertijden.

Arteca behoort tot de Giovanardi group, een kwalitatief bekende producent van PVC doek, PVC raamfolie en andere technische weefsels. In de Giovanardi Group zit veruit de meeste omzet, waardoor er al ruim 40 jaar een stabiele, sterke en gezonde bedrijfsstructuur bestaat. Met een gerust hart kunnen we concluderen dat de Arteca groep een belangrijke en stabiele toeleverancier is aan technische confectie industrie.

Arteca Nederland beleverd voornamelijk de Benelux landen, enkele oost Europese landen en Scandinavië. Nederland is zelfstandige vestiging waardoor ook lokale wensen en producten van klanten ingevuld kunnen worden. Dit is een belangrijke factor en zorgt voor een  goede onderlinge samenwerking en betrouwbaarheid richting de afnemers. Elke twee jaar kunt u gratis een overzichtelijke catalogus ontvangen. De digitale versie is altijd up to date. Veel artikelen worden zelf gemaakt, onder private label gemaakt met eigen mallen, geassembleerd of in grote getallen ingekocht. Daarnaast een aantal standaard merk artikelen die altijd en overal van toepassing zijn voor diversen branches en doelgroepen.

Kortom: Wij werken continue aan een volledig pakket artikelen voor de zeilmakerij en technische confectie. Gesteund door een binnendienst met een jarenlange ervaring om u te adviseren en alle vragen te beantwoorden. Dat is waar Arteca Nederland voor staat. Nieuwe ontwikkelingen worden op de voet gevolgd of zelf in gang gezet en in de markt gezet voor u nu en in de toekomst. Voorraad , service, goede performance en een mix van diversen kwaliteiten materialen zijn enkele kernwoorden die wij dagelijks afwegen. Samen met u willen wij een betrouwbare en goede relatie opbouwen zonder uw en onze belangen uit het oog te verliezen en zijn u graag van dienst.