Spanners en TIR rubbers - Veelgestelde vragen

Spanners en TIR rubbers - Veelgestelde vragen

Wat moet u weten over onze TIR rubbers en spanners?

 

Ik wil een spandoek in een frame bevestigen. Hoe weet ik welke TIR rubbers het beste zijn voor mij?

De keuze van de TIR rubbers is afhankelijk van een aantal factoren. Een van de belangrijkstefactoren is de trekkracht die u nodig heeft? Een spandoek aan het strand heeft een hogere trekkracht nodig dan een spandoek in een kantine. Onze TIR rubbers hebben een trekkracht van 40 kg. Is dit genoeg voor uw toepassing? Wij adviseren u graag, neem hiervoor contact met ons op.

Hoeveel TIR rubbers heb ik nodig voor de bevestiging?

Voor een mooi strak resultaat plaatst u in iedere zeilring een TIR rubber, zodat u een gelijkwaardige spanning heeft aan beide zijdes. Over het algemeen zit om de 20  cm, 30 cm of 50 cm een zeilring voor de bevestiging van een TIR rubber.

Wanneer is een TIR rubber of spanner aan vervanging toe?

Als de rek eruit is of als de TIR rubbers of spanners breuken vertonen zijn ze aan vervanging toe. Dit ziet u doordat er kleine haarscheurtjes in de buitenmantel ontstaan of als ze knappen of slap hangen.

Wat is het verschil tussen TIR rubbers en spanners?

Een TIR rubber is een elastiek van EPDM van 8 mm dik, welke vaak met een s-haak aan het doek wordt bevestigd. Een spanner met spinhaak is een elastiek van PE, PP of PES met een elastische kern. Deze kern bestaat uit dunne elastiekjes, voorzien van een UV-bestendige buitenmantel.

Harteert Arteca kortingen bij een grote afname?

Spanners en TIR rubbers verkopen wij standaard in bundels van 100 stuks. Hiervoor gelden vaste prijzen. Voor ieder product gelden vaste staffels bij een grote afname, met de daarbij behorende prijzen. Op TIR rubbers hanteren wij vaste staffels bij een afname van 2500, 5000 en 10.000 stuks. Op spanners hanteren wij staffelkortingen van 5% – 20%. Wilt u meer weten over de afname aantallen of de kortingen? Neem dan contact met ons op.

Wilt u meer weten over onze spanners of TIR rubbers? Lees hier meer.

 

Leave a reply